RAMP13 med Varglyan – större än Draknästet

Varglyan – större än Draknästet drog storpublik. Den jättelika kongressalen på Karlstad CCC var nästintill fullsatt. I år fick sex företag pitcha sina idéer för tolv inbjudna investerare. Det bjöds också på återblickar där tidigare års medverkande företag berättade om sin utveckling och bandet Bara på Låtsas levererade fantastisk musik. När showen var över konstaterades det att ”vargarna” sammanlagt satsade 18,7 miljoner kronor på de idéer som framfördes på scenen. Dessutom satt det flera intresserade investerare i publiken som var där för att lyssna till de case som presenterades.

– Det här är en lysande möjlighet att jobba vidare med och visar vilken potential det finns i Värmland, säger Britt Lööv, verksamhetsledare på Inova och projektledare för RAMP13.

Det här var tionde året i rad som Inova arrangerade RAMP och hur framtiden ser ut är ovisst.

– Vi ser att ett event som det här ger resultat och är positivt för Värmlands utveckling. Idag är RAMP en angelägenhet för hela regionen. Frågan om hur vi går vidare är öppen och vi ska nu sitta ner med flera aktörer för att diskutera den här frågan, säger Britt.

Programmet ”RAMP13 med Varglyan – Större än draknästet” sponsras av Inova i Värmland. Glimt TV spelade in hela showen och gjorde intervjuer med innovatörer, investerare och publik.

Vi har fått väldigt många förfrågningar om att lägga upp hela programmet på nätet, så nu finns den i sin helhet på Vimeo.

RAMP13 med Varglyan – Större än Draknästet 2 timmar 25 minuter

Sharing is caring!