Välkommen till Glimt

Vi heter Glimt TV och vi drivs av en omåttlig nyfikenhet, så egentligen är vi sällan nöjda med just en glimt; utan vi vill veta mer, tränga bakom, fråga varför och förstå sammanhang. Vi stressar helst inte fram det allra senaste, utan tar oss hellre tid att ställa en fråga till och låta dem vi träffar få prata till punkt.

Vi tror att det finns utrymme för en sådan TV-kanal i Värmland. Vi når redan över 130 000 värmlänningar och du hittar oss i de flesta kabel-TV-nät och här på vår webbplats – vi ses!

Glimt TV är en kommersiell TV-kanal som bevakar händelser i Värmland. Utbudet är fokuserat kring aktualiteter, sport, musik, film och annan kultur. Eller kort och gott: Allt som berör värmlänningarna!

Kanalen kan ses av över 130 000 personer genom Sappas, Telias och Comhems kabel- och IPTV-nät i Värmland.

Kanalplatserna är följande: Sappa S08 eller S11 (analogt) och 20 (digitalt), Telia 500 och Comhem 451 (digitalt).

Våra program

Glimt Värmland

Vårt aktualitetsprogram. Här tar vi upp en massa olika saker som berör och engagerar värmlänningarna. Det kan vara längre studiointervjuer med intressanta människor, reportage om något nytt och spännande eller en livesändning från ett stort arrangemang. Kort sagt, en salig blandning från vårt kära Värmland.

Glimt Livsstil

Träning, hälsa, ny teknik, mode, resor, mat och dryck. Glimt Livsstil handlar om allt det där härliga och sköna, det som vi mår bra av. Men det kan också innefatta det som gör livet kul och innehållsrikt.

Glimt Sport

I programmet får alla sportintresserade djupgående intervjuer med profiler inom värmländsk sport, reportage om mindre och större sporter, sammandrag från heta matcher och inte minst livesänd sport. Programmet leds av lokala sportoraklet Lennart Eriksson som har järnkoll på idrotten i Värmland.

Glimt Kultur

Värmländsk kultur är bred och det finns mycket intressant att berätta och visa upp. Konstutställningar, film, litteratur och TV-spel, för att nämna några områden. Vi sänder bl.a. reportage om utställningar och konstnärer och vi har program om värmländskt filmskapande.


Marknadsföring i Glimt

Genom ett samarbete med Glimt TV når ni er lokala publik i ett lokalt sammanhang. Vi är den enda TV-kanalen i länet som enbart sänder lokalt innehåll. Glimt TV når ut till nära hälften av alla värmlänningar och kan se nära nog allt vi sänder här, på vår webbplats.

Marknadsföring i Glimt TV är kostnadseffektivt och enkelt, vi hjälper dig genom hela projektet. Vi skapar kreativa reklamfilmer eller använder oss av era redan producerade filmer och material.

Alternativen är flera. Traditionell reklamfilm i TV med t.ex. kampanjerbjudanden eller en varumärkesstärkande profilfilm. Sponsring av något programformat som ger er återkommande exponering av varumärke och verksamhet över en längre period eller säsong. Annonsering i sociala nätverk och på glimt.tv. Ni kan synas i samband med våra program på webben där ni når ut till vår publik via smarta telefoner, datorer och läsplattor.

Så, häng med oss om du vill ha massor av glimtar från Värmland!

Magnus D Westlund
Magnus D Westlund
Ansvarig utgivare, Producent

Kontakta

Lennart Eriksson
Lennart Eriksson
Reporter, Säljare

Kontakta

Lindy Rohm
Lindy Rohm
Reporter

Kontakta