GLIMT TV - Premiärkvällen måndag 22 januari 2014

Premiär för GLIMT TV!

Måndagen den 20 januari kommer att bli en historisk dag i värmländsk television.

Då har vi nämligen premiär för GLIMT TV!
Under premiärveckan kommer ni att få se fyra olika program varvat med lite musikvideos från klockan 18:00 varje dag.

De fyra programmen under vecka 4 är följande:

LIVE!

Live! är ett musikprogram som visar lokala band från lokala scener i Karlstad och Värmland. Det kan även handla om teateruppsättningar eller liknande. I premiärprogrammet får vi se och lyssna på singer-/songwriterduon Kristin Evegård och Ia Öberg från deras spelning på Båten i höstas.

FILMFÖNSTRET

Filmfönstret är en programserie som visar värmländska kortfilmer. Här får regissörer, manusförfattare, skådespelare och andra filmarbetare komma till tals för att ge en inblick i hur det går till att göra film.

I de åtta första programmen visas filmer som deltog i fjolårets tävling Filmörnen, en miniversion av Oscarsgalan, som äger rum varje år på Arenan i Karlstad. Programledare för Filmfönstret är Marita Lobler och Joel Oredsson.

Filmfönstret produceras av Värmlands Filmförbund. Varje program är 30 minuter och sändningstiden 19.30.

RAMP13 med Varglyan – Större än Draknästet

Detta är den stora galan för entreprenörer och företagare i Värmland. Det är tionde året i rad som den arrangeras. Tanken bakom RAMP är att ge några utvalda företag med goda affärsidéer en arena att möta potentiella investerare. 2013 års RAMP hade ett nytt koncept som kallades ”Varglyan” där ett gäng förhoppningsvis investeringshungriga finansvargar bedömde och frågade ut företagen i hopp om att hitta investeringsmöjligheter i de presenterade affärsidéerna/produkterna. RAMP13 med Varglyan avgjordes i oktober ifjol.

GLIMT

Glimt är programmet som tar upp alla typer av ämnen, oavsett om det är knasigt, allvarligt, roligt eller kanske världsligt. I Glimt pratar vi helt enkelt med inbjudna gäster om allt möjligt.

I premiärprogrammet kommer det bl.a. att handla om vad som var bra i Värmland under det gångna året (kanske även sånt som inte var så bra) samt vad som ligger i kristallkulan för Värmland under 2014. Gäster är landshövding Kenneth Johansson och verksamhetsledaren för Inova, Britt Lööv. Vi har även bjudit in Johan Carlsson från Studiefrämjandet eftersom vi är väldigt nyfikna på deras projekt om musik och ungdomar. Men det blir mera ändå i programmet, missa det inte!

Kl 20:00 är sändningstiden för Glimt som startar tisdag 21/1

Sharing is caring!