TV-premiär för Musikvideon till Värmlandsvisan!

Ikväll, den 1 augusti, är det TV-premiär för The Hebbe Sisters första musikvideo ”Värmlandsvisan” (officiell musikvideo). Ni ser musikvideon ikväll på dessa tider i Glimt TV (via Sappa, Telia och Comhem): kl. 18:50, 20:22, 22:25, 23:57 och 01:00. Vi kommer fortsätta att sända videon mellan våra program då och då även framöver.

Så här säger systrarna Emelie, Josefine och Maria Hebbe själva om musikvideon och Värmlandsvisan:

– Värmland innehåller så mycket skönhet, både i det stora och det lilla. Som de värmlänningar vi är, så betyder vårt vackra landskap otroligt mycket för oss. ”Ja, där vill jag leva, ja där vill jag dö…”
Med denna musikvideo vill vi förmedla de känslor som vi själva får av att vistas i vår vackra natur: både harmoni och stillhet, likväl som glädje och energi. Stunder av eftertanke, funderingar kring livet och döden, men även barnets fria och oskyldiga lek. Värmlandsvisan är ett sant mästerverk och det är med vördnadsfull respekt vi har arbetat med det här projektet. Mycket energi har lagts på att skapa videons atmosfär och det känns väldigt spännande att se vad videon får för respons!

Läs mera om The Hebbe Sisters på deras webbplats.

Sharing is caring!