Glimt Sport v.49 2014

Glimt Sport – Niklas Edin och Johan Engberg

Glimt Sport, vår sportsatsning, fortsätter med nya gäster. Programledare Lennart ”Hellas” Eriksson, har denna vecka bjudit in Niklas Edin och Johan Engberg för ett samtal i vår studio.

Niklas Edin är nybliven Europamästare i curling med sitt lag Edin och han har flera titlar bakom sig, bl.a. i form av VM-guld 2013 och OS-brons från Sotji i år.
Johan Engberg är sportchef i IF Göta och tidigare svensk mästare på både 100 och 200 meter. Johan har även med sig en julklapp som man kan tävla om i programmet. Läs mer om det nedan.

Glimt Sport har även besökt thaiboxningsklubben Karlstad Muay Thai. I ett reportage berättar Daniel Karlsson från klubben om sin karriär och om thaiboxning i Karlstad.

Tävling!

Du kan vinna Johans julklapp som innehåller en stadsloppsstart och ett presentkort till restaurang Zest. Svara på frågan ”Hur många år är föreningen IF Göta?” och maila in ditt svar till oss på: info@glimt.tv.

Vinnaren presenteras i Glimt Sport v.50. Tävlingen är öppen till och med lördag 6 december och vinnaren får sitt pris enligt överenskommelse med oss på Glimt TV.

Glimt Sport v.49 av Glimt Television.

Sharing is caring!