Carlstad Crusaders mot Kristianstad Predators SM-slutspel live!

SM-semifinal Carlstad Crusaders–Kristianstad Predators live!

Carlstad Crusaders har dominerat årets Superserie i Amerikansk fotboll. Man har vunnit samtliga seriematcher och spelarna har bjudit sina fans på fantastisk amerikansk fotboll.

Nu på lördag den 30 augusti startar Crusaders sitt 17:e raka SM-slutspel och möter Kristianstad Predators som gör debut i SM-slutspelssammanhang. Matchen avgörs på Tingvalla IP i Karlstad och börjar kl. 17:00.

Vid en vinst går Carlstad Crusaders vidare direkt till SM-finalen den 7 september och har där chansen att erövra lagets femte raka SM-guld.

Vi kommer att sända säsongens hittills viktigaste match live här på webbplatsen. Kommentatorer för matchen är Patrik Lindgren och Joakim Holm, båda med lång erfarenhet inom sporten som spelare. Holm har även spelat professionellt i NFL Europe.

Vi använder oss av Solidtango tjänsten igen och har du inte ett gratis konto registrerat hos de gör du det direkt när du klickar på sändningen. Det går att logga in med sitt Facebook konto sen är det fritt fram att både titta och kommentera.

Sändningen aktiveras strax innan matchen börjar.

Välkommen!

Uppdatering
Nu kan du se hela matchen i vår Vimeo kanal… Första halvleken finns inbäddad nedan, länken till andra halvleken hittar du längre ner på sidan.

Carlstad Crusaders vs. Kristianstad Predators av Glimt Television.

Andra halvlek: http://vimeo.com/105002443

Sharing is caring!