Glimt TV sänder Carlstad Crusaders-Helsinki Roosters, 16:e Maj 20015, 17:00, Tingvalla IP Karlstad

Carlstad Crusaders – Helsinki Roosters

Lördagen den 16 maj spelar Carlstad Crusaders mot finländska laget Helsinki Roosters. En viktig match för Crusaders i IFAF Champions League, det europeiska klubbmästerskapet för Amerikansk fotboll. Glimt TV sänder matchen direkt i både TV och på webben.

IFAF Champions League består av 12 europeiska klubblag från 10 länder och är indelad i fyra grupper, norr, söder, väst och öst. Crusaders spelar i norra gruppen tillsammans med Copenhagen Towers och förra årets mästare Helsinki Roosters. Crusaders har redan mött Towers, en match man vann med 34-9 i Köpenhamn den 18 april.

Crusaders går vidare till slutspel i turneringen om man vinner mot Helsinki hemma på lördag. Man har en revansch att utkräva från ifjol då man snöpligt förlorade mot Helsinki på bortaplan efter att ha haft ledningen i halvtid.

Matchen mot Helsinki imorgon lördag spelas på Tingvalla IP i Karlstad. Glimt TV sänder live (både i TV och på vår webbsida glimt.tv) och matchen börjar kl. 17:00. Kommentatorerna är Patrik Lindgren och Sean Cotten.

Nu kan du se hela matchen i repris…

Första halvlek:

Andra halvlek:

Sharing is caring!